Registrera presentkort

Har du fått ett presentkort på andelshonung? Här registrerar du ditt presentkort, och därmed dig som andelsbiodlare, genom att fylla i formuläret här! Håll koll i din e-post dit inledande information och andelsägarbevis skickas.

Dina uppgifter

Vid beställning godkänner du samtidigt våra köpvillkor.

Extra viktigt att veta (ur de fullständinga köpvillkoren)

Presentkort
Vid köp av presentkort utfärdas andelsbeviset efter registrering hos oss. Presentkort skickas per brev till den i beställningen angivna adressen. Presentkortet måste aktiveras av mottagaren genom registrering.

Leveranser
I andelsjordbruk delas den ekonomiska risken mellan producent och konsument solidariskt. Det är omöjligt att på förhand veta skördens exakta storlek då bina är starkt väderberoende. Skulle det vara för kallt eller för blåsigt flyger inte bina och om det regnar tvingas använda den redan insamlade honungen inne i kupan tills det är tillräckligt bra väder för att de ska kunna flyga igen. Regn och sol påverkar växterna som producerar fler eller färre blommor samt mängden nektar de kan ge. Genom att beställa är köparen medveten om att skörd i sämsta fall kan utebli helt.

Ej uthämtade produkter
Honung m.fl. produkter som inte hämtats av andelsägarna per sista november för andelsåret tillfaller bigården, om inget annat avtalats.